Українська   English
RSS

 


 
 
 
Підписка на розсилку:

 

Система харчування a la carte замінить шведські столи в турецьких готелях


Світова пандемія коронавірусу змушує вносити значні зміни, зокрема до туристичної сфери. Однією з таких змін стане заміна популярної в Туреччині системи харчування в готелях «шведський стіл» на a la carte (замовлення за меню).
Про це в коментарі інформаційному агентству «Анадолу» сказав голова Інституту світового туристичного форуму Булут Баджи.
«Донині концепція «все включено» та харчування «шведський стіл» були популярними в туристичній галузі Туреччини... Шведські столи, коли десятки чи навіть сотні туристів вишиковуються в черги та набирають їжу на стійках зі стравами, втратять свою привабливість», – розповів Баджи.
За його словами, перевага надаватиметься системі харчування a la carte, що передбачає замовлення за меню.  
Зміна підходів у системі харчування матиме позитивні результати, зокрема в тому, що буде зменшено кількість відходів харчових продуктів, що також дасть змогу заощадити кошти та ресурс.