Українська   English
RSS

 


 
 
 
Підписка на розсилку:

 

ПРЕЗЕНТАЦІЯ Фудіталії


Частина проекту Фудіталії в Україні - не тільки просування Зроблено в Італії за кордоном, але реальні логістична платформа, Збут на території.
ФудІталії це проект італійської торгової палати Италії Для України, і який має своєю метою збільшення експорту в італійській їжею і bererage, не тільки через рекламної діяльності, мені з початком процесу розрахунків за результатами торгів у державного замовника, потім переходять на імпорті та дистрибуції в реальному ланцюжками поставок.
Протягом деякого часу італійська система намагається боротися з підробками своєї продукції, і на користь експорту все, що може становити справжня якість італійської, замінивши правило час завозиться з-за кордону дистриб'юторів, які, як правило, щоб купити акції в воліючи низький стоїть на хорошому рівні, що купується.
Система Fooditalia координується палати, організована в серію басейнів італійських виробників, координації їх і підтримуючи їх для того, щоб їх продукція більше не просто бути просто каталог і прайс -лист екс -склад, але замість цього став продукт готовий до постачання на території, вже сертифіковані, і відповідає місцевим законам, оподатковуваних за вартістю вже включає в себе всі надбавки, необхідні ланцюга імпорту.
У місті Львові готовий тоді справжній платформою для імпорту та розподілу продукції італійських виробників, яка забезпечуватиме всі сектори HoReCa і великих підприємств роздрібної торгівлі, а також регіональних дистриб'юторів, роздрібних продуктовий магазин, і т.д....
30 червня, Торгово -промислової палати організувала семінари degustativi, з італійськими, як галузевих експертів, і професійних кухарів готувати страви з використанням тільки італійські товари, імпортовані для цієї мети. Це було захоплююче інтерес, проявлений місцевими операторами, які вже попросили, щоб персонал більш глибокі зустрічі.
З 1 липня всі увага була на ім'я українських ЗМІ, які говорили з явкою, яка здивувала навіть організаторів. Бен 37 журналістів, у тому числі три телевізійних станцій, взяв участь у заході, організованому в Києві, під час якого багато страви знову підготовленого італійського шеф-кухаря Даніеле Iacobone, з використанням продуктів деяких з членів проекту Fooditalia, в тому числі престижний вибір сирів Тоніоло SpA, ковбас Компанія ЦМВ, вина Teo Коста, відомий продюсер в П'ємонті, морозиво з Monella, Будинок Доброї домашню пасту і рису SP Risera. Також представлений попередній перегляд нового блискучий діамант.
Президент Торгово -промислової палати, Мауризіо Карнавал, була можливість пояснити в деталях проект і заявив, що він готовий і рішучості боротися, з посохом, всі системи незаконного ввезення продукту, зроблені в Італії.
Місцевий партнер обраний для виконання цього завдання, мережа ресторанів відомий мафії, який першим повірив в проект, і з цієї нагоди він отримав сертифікат партнерів Торгово -промислової палати для сектори їжі і вина.